250 TL VE ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kedi Mi Tırmalama Tahtasına Nasıl Alıştırırım

10-02-2023 11:43
Kedi Mi Tırmalama Tahtasına Nasıl Alıştırırım
  1. Doğru tahta seçimi: Kedi tırmalama tahtaları farklı boyutlarda, şekillerde ve malzemelerde mevcuttur. Kedi sahibi olarak, kediye en uygun tahtayı seçmeniz önemlidir.

  2. Tahtayı cazip hale getirme: Tahtaya kedi maması veya tercih ettiği bir koku koyun veya kedi tarafından kullanılan bir yastık yerleştirin. Böylece kedi tahtayı cazip bulacaktır.

  3. Alıştırma için ödüllendirme: Kedi tahtayı kullandığında ödüllendirin. Örneğin, lezzetli bir mama veya oyuncağı verin.

  4. Uygun yerde bulunması: Tahtayı evin kedi tarafından sık kullanılan bir yerde bulundurun.

  5. Tahtayı kullanması için teşvik etme: Tahtaya tüyleri veya kedi maması bırakın. Böylece kedi tahtayı kullanması için teşvik edilir.

  6. Sabırlı olun: Kedi tırmalama tahtasına alışması biraz zaman alabilir. Ancak sabırlı ve sevecen bir yaklaşımla, kedi tahtayı kullanmayı öğrenir ve evdeki mobilyalarınızı koruyacaksınız.

Bu adımlar, kedi tırmalama tahtasına alışması sürecini kolaylaştırabilir ve evdeki mobilyalarınızı koruyacaktır. Kedi sahipleri, kedilerin fiziksel ve psikolojik ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmalı ve tırmalama tahtası gibi araçlarla bunu desteklemelidir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.