250 TL VE ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kedim Beni Neden Umursamıyor?

10-02-2023 11:50
  1. Kedi dünyası: Kediler, doğaları gereği bağımsız varlıklardır ve insanların tüm dikkatini ve ilgisini kendilerine yönlendirmelerini beklemezler. Onların kendi dünyaları vardır ve insanlarla oynamak veya baş başa kalmak isteyebilirler ama aynı zamanda yalnız kalma ihtiyaçları da vardır.

  2. Fiziksel temas: Bazen kediler, insanların onları kucaklamaya, okşamaya veya sarılmaya çalışmasından hoşlanmazlar. Kediler, fiziksel temasın doğal bir parçası olarak görmeyebilirler ve bu durumda insanları umursamazlar.

  3. Öncelikler: Kedilerin ihtiyaçları ve öncelikleri vardır ve bunlar insanlarla oynamak, yatmak veya beslenmek gibi farklı şeyler olabilir. Eğer kedi başka bir aktiviteyi tercih ediyorsa, insanları umursamayabilir.

  4. Stres: Kediler de insanlar gibi stres yaşayabilir ve stresli durumlarda insanları umursamayabilirler. Kedi sahibi olan insanlar, kedilerinin stres seviyesini azaltmak için fiziksel ve davranışsal ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmalıdır.

  5. Eğitim eksikliği: Kediler, doğru eğitim ve sosyalleştirme almadıklarında insanları umursamayabilirler. Kedi sahibi olan insanlar, kedilerine günlük egzersiz ve oyunlar sunmalı ve onların doğal davranışlarını anlamaya çalışmalıdır.

Bu nedenler, kedilerin insanları umursamama durumlarının sebeplerini açıklamaktadır. Kedi sahibi olan insanlar, kedilerinin doğal davranışlarını ve ihtiyaçlarını anlamaya çalışmalı ve onlarla olan ilişkilerini geliştirmek için çaba sarf etmelidir. Kedilerin fiziksel ve davranışsal ihtiyaçlarını karşılamak, onların stres seviyelerini azaltmak ve onlarla olan bağını güçlendirmek, kedilerin insanları umursama olasılığını artırabilir.

Ayrıca, kedi sahiplerinin kedilerinin doğal davranışlarını anlamak için profesyonel destek almaları veya kedi eğitmeni bulmaları da yardımcı olabilir. Kedi sahiplerinin kedilerinin davranışlarını ve ihtiyaçlarını anlamaya çalışması ve onlarla iletişim kurması, kedilerin insanları daha fazla umursama olasılığını artırabilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.